lauantai 25. tammikuuta 2014

Kevään ja kesän 2014 villiyrttikurssit ja luennot

Varaan nyt suosittuja ja kiiteltyjä villiyrttikävelyitä ja muita kursseja 1.5.-30.6. väliselle ajalle ympäri maata.

Villiyrttikävelyt

Haluatko järjestää tuttavillesi, naapureillesi, yhteisöllesi, yrityksellesi tai asiakkaillesi villiyrttikävelyn? Kävelyt ovat räätälöitävissä lähes mihin tahansa paikkaan. Kesto voi olla 1-4 tuntia, jona aikana tutustutaan 5-20:een syötävään villikasviin ja niiden käyttömahdollisuuksiin.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:

kurssit(ät)villiruoka.fi
0400 484 772 /Heikki Ruusunen


Villivihannesten hapatuskurssit

Kurssilla opetellaan tunnistamaan ja maitohapposäilömään villiyrttejä ja villivihanneksia. Kurssin kesto on 4-8 tuntia.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:



kurssit(ät)villiruoka.fi 
0400 484 772 /Heikki Ruusunen



Villiyrtit keittiössä

Kurssilla opetellaan yhdistelemään villiyrttejä tuttuihin ruokiin ja tutustutaan esim. villiyrttipeston ja vihersmoothien saloihin. 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:



kurssit(ät)villiruoka.fi 
0400 484 772 /Heikki Ruusunen

Luennot


Tilattavissa myös seuraavat luennot, tarpeen mukaan räätälöityinä:

Villiruoka

Miksi syödä villiruokaa? Mitä kaikkea moderni keräilijä-metsästäjä Suomessa voi syödä? Miten syödä eettisimmin, puhtaimmin ja ravinnetiheimmin? Mitä voi säilöä ja miten? Miten tasapainottaa ympäristöä syömällä? 

Luennon kesto 1½-2 tuntia.


Villi terveys

Mitä voimme oppia luonnonkansoilta hyvinvoinnista ja miten soveltaa sitä nykyhetkessä? Ravinto, liike, mieli, vuorovaikutustaidot, luontosuhde, seksuaalisuus ja muut hyvinvoinnin osa-alueet käsittelyssä. 

Luennon kesto 2-3 tuntia.


Supermarketista selviytyminen

Mitkä ovat ravinteikkaimpia ja terveysvaikutteisimpia elintarvikkeita kaupan hyllyillä? Miten syödä terveellisesti muutamalla eurolla päivässä? Miten löytää tuoreimmat ja raikkaimmat elintarvikkeet?

Luennon kesto 1-2 tuntia.

Ravitsevat perinteet

Ruokaperinteiden parantavaa mahtia Suomesta ja maailmalta. Miten perinteiset säilöntä- ja valmistusmetodit vaikuttavat ruoan laatuun ja ravitsevuuteen? Mitä hyötyjä on perinteisistä ruokien yhdistelmistä? Mitkä perinteet yhdistävät terveimpiä ja pitkäikäisimpiä kansoja maailmassa?

Luennon kesto 1-2 tuntia.


Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:



heikki(ät)villiruoka.fi 
0400 484 772 /Heikki Ruusunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti